Second Line Jazzband
/Logo.png
/kunstnere/second_line.jpg
Second Line Jazzband har gjort sig kendt som et fantastisk liveband, hvilket må skyldes den enorme glæde og intensitet, de spiller og møder publikum med. Derfor er bandet også mange steder blevet publikumsfavoritter og har lavet publikumsrekorder gang på gang.
Second Line Jazzband fra Gøteborg i Sverige startede deres karriere allerede tilbage i 1989, og på det tidspunkt var de fleste af bandets medlemmer teenagers. Der er i dag stadig 4 af bandets oprindelige 6 medlemmer tilbage.

Second Line Jazzband har hurtigt etableret sig som et af Europas mest populære traditionelle jazzbands og har spillet på de fleste klubber, festivaler og har medvirket i både TV- og radioudsendelser i lande som Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Schweiz, Holland, England, Nordirland, Skotland og selvfølgelig i Sverige.


Orkestret har udgivet mange Cd’er. Second Line Jazzbands popularitet skyldes musikernes store formåen til at skifte stilarter, repertoire og musikalske retninger under en koncert og samtidigt være tro mod den New Orleanske inspirerede stil, bandet har.


Bandet er i konstant udvikling og repertoiret spænder sig fra alt mellem Bunk Johnson og Kid Ory til Bob Dylan, via Louis Prima og Irving Berlin. Krydret med blues og gospel, skaber disse - endnu relativt unge musikere en energi som man sjældent forbinder med den traditionelle jazz.


Second Line Jazzband består af:
Klas Nilsson - trompet
, Niklas Carlsson - trækbasun & sang, 
Olof Skoog- saxofoner, klarinet & sang, 
Anders Wasén - banjo
, Per Bach - kontrabas
, Johan Horner - trommer
Mød os på de sociale medier  /Facebook.png