Her finder du musikstederne
/Logo.png
Skolen (Fejø Børne- og Kulturhus)
Herredsvej 190

  Fejøs gamle skole, som blev privatiseret i 2015, rummer bl.a. Børnehuset og skole til og med 4. klasse, Fejø lokalhistoriske Arkiv og Ø-museum.
 
Festival kontoret på skolen er åbent fra den 13. til og med den 17. juli 2022, når vi er der. 

      
 
 

Fejø Kirke
Kirkevej 44  
 
Fejø Kirke, der er bygget sidst i 1200 tallet, er placeret idyllisk helt tæt på øens sydkyst og har i en periode tillige været benyttet af de omliggende øer Askø og Femø som sognekirke. Kirken har tillige været et pejlemærke for de søfarende.
 
Fejø Kammermusik Forening sætter stor pris på at kunne afholde koncerter i Fejø Kirke. Kirkerummet har det bedste akustiske
rum på Fejø, og smukkere rammer får man ikke på øen. Lad os sammen nyde musikken bl.a. i Kirken under Fejøs Festival 2022.   
 

 Eventyr haven
Herredsvej 22

 
En spændende have på Fejø, hvor der under Fejøs Festival opføres marionetteater.
 
 
 
 
 

 
Præstelunden (Skoven)
Ved Fejøs kulturhus Herredsvej 192

En ung skov på 8 hektar. Der findes udelukkende danske træer og buske og der er skabt forskellige områder hvor bestemte træarter dominerer. Det giver et spændende og varieret udtryk.
 
 
 
 
 

 
 Det røde pakhus

Opført og anvendt som pakhus mens havnen var en erhvervshavn, hvor der bl.a. blev fragtet frugt og andre landbrugsvarer.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Hideaway vingård

Fejøs milde klima danner det perfekte grundlag for en stemningsfuld og sydlandsk inspireret vingård, i øvrigt en af Danmarks ældste. Der er mulighed for at se vingården og nyde et måltid i vingårdens gæstgiveri. 
 
 
 
 
 
 

 
Mød os på de sociale medier  /Facebook.png