Bartek ArobalKocimba
/Logo.png
/kunstnere/Bartek Arobal self portrait 2015 besk.jpg
Bartek Arobal Kociemba blev født 1984. Han er en polsk billedkunstner, illustrator og meditationsinstruktør og bor i København.
I løbet af sin karriere har han samarbejdet med så forskellige institutioner som: Teater, opera, ballet, forlag, pladeselskaber og Polens præsidentkontor. Han har skabt plakater, illustrationer til bøger og tidsskrifter, og samarbejdet om musikalbums visuelle design.
Hans personlige arbejde drejer sig om forestillingerne, om følelsesmæssig forbindelse til sig selv, andre mennesker og miljøet. Han deltager regelmæssigt i gruppekunstudstillinger.
Hans værker blev udstillet på Warszawa MOMA, Berlin Illustrative Festival og på Wanted Design Festival i New York. Hans sidste solo-show, der blev afholdt i 2019/2020 på Silesian Museum i Katowice i Polen, var en tværfaglig audiovisuel installation om den mystiske rejse inden i sig selv gennem metaforen om, at vove sig ind i jorden, dens lag og organiske processer.
I 2020 var han medstifter af ”VI LEVER PÅ POLSK” - et kunstnerdrevet rum i København med et feministisk og queer fokuseret program.
Mød os på de sociale medier  /Facebook.png