Marianna Shirinyan
/Logo.png
/kunstnere/Marianna Shirinyan 220121.png
 
Armensk-fødte Marianna Shirinyan (født 1978) er en af ​​de mest kreative og efterspurgte pianister i Europa i dag. Hendes livlige og virtuose musikerskab gør hende meget efterspurgt, både som solist og som kammermusiker. Samtidig har hun vundet ry for at være en af ​​denne generations førende pianister gennem talrige solooptrædener.
 
Marianna Shirinyan er uddannet pianist fra det statslige musikkonservatorium Komitas i Yerevan, Armenien, og fra Musikhochschule i Lübeck, Tyskland. Hun har været solist hos blandt andre DR Symfoniorkestret, Det Kongelige Kapel og de danske landsdelsorkestre. I udlandet har hun spillet med Helsinki Filharmoniske Orkester, Oslo-Filharmonien, Taiwan National Symphony Orchestra, Hiroshima Symphony Orchestra, Münchner Symphoniker, Orchestra Philharmonique de Nice og mange andre. Marianna har igennem flere år gæstet Fejøs Festival.
 
Fra og med det forestående studieår 2021-2022 er Marianna Shirinyan udnævnt til gæsteprofessor ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.
 
Læs mere på hjemmesiden: https://mariannashirinyan.com/
 
 
Mød os på de sociale medier  /Facebook.png